VGR_icon Leden

Iedereen is welkom bij Vocalgroup Ringfield. Ben je nieuwsgierig en wil je ervaren of zingen iets voor je is en of Ringfield past? Je kunt je aanmelden via info@ringfield.nl en vervolgens nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak voor een repetitiebezoek.

Je kunt komen luisteren, je mag ook meteen meedoen. In dat laatste geval bekijkt onze dirigent samen met je bij welke stemgroep je hoort en krijg je een map met de stukken. Na maximaal drie repetitiebezoeken weet je mogelijk wel of je lid wil worden. Desgewenst ontvang je een aanvraagformulier.

Als eens lid geweest en interesse om terug te keren? Dan willen we na het ontvangen van het aanmeldformulier de hernieuwde kennismaking starten met bijpraten.

Word je aangenomen als lid dan zal een van de bestuursleden afspraken en dergelijke met je doornemen. Ingewikkeld is het niet, het maakt zaken wel duidelijk. Zo hebben we b.v. graag dat de leden zoveel mogelijk naar de repetities komen en dat de repetitietijden gerespecteerd worden.

Nieuwe leden gaan na een periode van twee maanden samen met de dirigent bespreken hoe het bevalt.

VGR_icon Repetities

Wij repeteren elke donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in de Hamar te Belfeld.

Naast de gewone reguliere repetities, zijn er elke week groepsrepetities. De dirigent behandelt dan samen met één stemgroep moeilijke of nieuwe stukken. De bassen, tenoren, alten en sopranen krijgen dan een half uur, van 19:30 tot 20:00 uur apart de aandacht en kunnen zich zo even extra concentreren en nog beter presteren.