VGR_icon Leden

Iedereen is welkom bij Ringfield. Ben je nieuwsgierig en wil je ervaren of zingen iets voor je is en of Ringfield past? Je kunt je aanmelden via info@ringfield.nl en vrijblijvende drie repetities meedoen. Onze dirigent gaat bij aanvang samen met je kijken bij welke stemgroep je het beste past.

Als je besloten hebt om lid te worden zal een bestuurslid afspraken en dergelijke met je doornemen. Ingewikkeld is het niet,  het maakt zaken wel duidelijk. Zo hebben we b.v. graag dat de leden zoveel mogelijk naar de repetities komen. Ook dat de repetitietijden gerespecteerd worden.  Nieuwe leden gaan na een periode van twee maanden samen met de dirigent bespreken hoe het bevalt.

VGR_icon Repetities

Wij repeteren elke donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in de Hamar te Belfeld.

Naast de gewone reguliere repetities, zijn er elke week groepsrepetities. De dirigent behandelt dan samen met één stemgroep moeilijke of nieuwe stukken. De bassen, tenoren, alten en sopranen krijgen dan een half uur, van 19:30 tot 20:00 uur apart de aandacht en kunnen zich zo even extra concentreren en nog beter presteren.